Ostale krmne smjese

Potpuna krmna smjesa za tov kunića (Ku-1) peletirana

Sastav: lucerna, pšenične posije, suncokret sačma, ječam, sojina sačma, kukuruz, zob, suhi rezanci šećerne repe, vitaminsko-mineralna mješavina, biljno ulje.

Sadržaj hranjivih tvari:

Sirove bjelančevine  17 % 
Sirova ulja i masti  3,5 % 
Sirova vlaknina  14,3 % 
Sirovi pepeo   8,5 % 
Kalcij  1 %
Fosfor  0,80 %
Natrij  0,20 %

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci: Vit.A (E 672) 15.000 i.j., Vit.D3 (E 671) 1.250 i.j., Željezo (E 1, željezo sulfat) 60 mg, Jod (E 2, kalij jodid) 1 mg, Bakar (E 4, bakar sulfat-pentahidrat) 6 mg, Mangan (E 5, mangan oksid) 10 mg, Cink (E 6, cink oksid) 25 mg, Selen (E 8, natrij selenit) 0,15 mg.

Tehnološki dodaci: Antioksidant (BHA, E 320), (EQ, E 324) 100 mg.

Osjetilni dodaci: Aroma 150 mg. Kokcidiostatik: Cycostat (E 758, robenidin hidroklorid) 66 mg.

Uputa o korištenju: Potpuna krmna smjesa za tov kunića (Ku-1) upotrebljava se za hranidbu kunića od 25 dana do 42 dana starosti. Uz ovu krmnu smjesu potrebno je osigurati kvalitetan izvor vlaknine tj. sjeno ili slamu. Tijekom hranidbe neophodno je osigurati i dovoljno svježe vode za piće.

UPOZORENJE: Ova krmna smjesa sadržava kokcidiostatik. Ovoj krmnoj smjesi ne smiju se dodavati druga antikokcidijska sredstva ili antibiotski pospješivači rasta. Hranidba kunića u tovu ovom krmnom smjesom mora biti prekinuta najmanje 5 dana prije klanja kolika je i najniža karenca. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: proizvedeno 3 (tri) mjeseca prije isteka minimalnog roka trajanja)

Pretraživanje

kunić

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.